Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lehet Más a …, mi is? A
  2010-09-05 06:51:11, vasárnap
 
  Lehet Más a ..., mi is? A politika? Ugyan már!

2010/09/05

Avagy: 1 véghajrázós médiapárt választási megpróbáltatásai

Darab idővel ezelőtt értetlenkedésemnek adtam hangot a ma már nyíltan is a Fidesz televíziójának tartott Hír Tv műsorpolitikája kapcsán.


Nem igazán értettem, s egyúttal nehezményeztem is, mi a rossebér Thürmer Gyula az, aki időről-időre feltűnik - teszem azt éppen az Albán urat és tiranai leplét oly kiválóan menedzselő Csermely Péter Sziluett című műsorában - és mondja meg számunkra a frankót. Miért is éppen ő? Hiszen sem Thürmer, sem pedig pártja, a nevében állítólag munkás politikai tömörülés, egyetlen egy alkalommal sem került a közelébe sem az érdemi lehetőségeknek (értsd: sem európai parlamenti, sem országgyűlési választások alkalmával), de még csak a célszalagot sem szakították át semmilyen formában. Mégis, nekünk időről időre folyton folyvást ennek az embernek, Kádár egykori titkárának a helyzetértékelését kellett, kell hallgatnunk.

És most megint valamiféle déja vu érzésem támadt. Lehet más a frankó? Ugyan már!

Emlékszünk még a Boban Markovic-féle országgyűlési választások kabaréba illő, egyúttal álomba ringató fejetlenségeket produkáló tehetetlen töketlenkedéseire? Tudják, arról az országos erőfelmérőről beszélek, melynek végeredményéről egy egész ország lemaradt, és csak másnap reggel, amolyan, hipp-hopp, ,,emberek, ez gyütt ki" módon értesült róla?

Na és amiről értesült! Barátaim az Úrban, na, az is önmagáért beszélt ám!

A közvélemény-kutatásokon alapuló előzetes várakozások ellenére nem a Jobbik lett a második erő, hanem a szegfűmintás utódpárt, az SZDSZ pedig - lehet más a párt neve - mégis csak bejutott a Törvényhozás Házába.

De ami talán még inkább érdekes, az a metamorfózison átesett, az idők szavára hallgatva,

magát ,,zöldpártként" álcázó álliberálisok túlélésének mikéntje volt.

Mit ad Isten, megnézték a végeredményeket, és választókerületekre lebontva - sokak számára egyáltalán nem meglepő módon - megkaptuk az SZDSZ szavazói térképét. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az ámerikai nagykövet melyik párthoz látogatott el (legalábbis először!, nyilván szigorúan a fontossági sorrendet szem előtt tartva), a kör bezárul.

Ami azonban még ezt is felülmúlja, az a régi-új SZDSZ véghajrázása. A választást megelőző utolsó hónapban jöttek fel a surranó-pályán, ha bátorkodhatom kifejezni magamat ezzel a sportos képzavarral. Annak előtte, mintha nem is léteztek volna, legalábbis a médiában nagyságrendekkel kevesebbszer lehetett találkozni velük. Erre a későbbiekben még visszatérünk.

És itt jön a képbe újra jó Csermely szerkesztő uram és az ő Sziluett című műsora. Jávor Benedek, az LMP főpolgármester jelöltje volt a vendég. És itt követi jó Csermely szerkesztő uramat a Mátrix főhősének Neo-nak oly sokat idézett mondata, miszerint:

,,Ó, dejá vu!"

Annak idején Neo elsőre nem tudta eldönteni, hogy a virtuális valóságban ugyanazt a macskát látta- e kétszer, vagy csak ugyanolyant. Az elmúlt húsz év politikai tapasztalatszerzésén edződött egyszerű magyar televíziónézőben azonban kétség sem merülhet fel, ugyanazt próbálják beadni nekünk, immáron sokadszorra.

Persze, most azonnal játszi könnyedséggel elő lehet húzni a kommunikációs mellényzsebből a retorikai revolverezésre tökéletesen alkalmas indokot, mondván, a kispártoknak is kell az esélyegyenlőség, azért kapott teret az LMP újdonsült főpolgármester-jelöltje. Én azonban mégsem húzok elő semmit sehonnan, avagy ha ezen logika mentén haladunk tovább, rögtön felmerül a kérdés, miért nem kapott ugyanilyen mértékben lehetőséget példának okáért a másik kispárt, a Jobbik főpolgármester-jelöltje? Miért megint annak a jelöltje, véleménye a fontos, aki szinte sehogy, vagy csak alig tudja összekaparni a támogatottságot ahhoz, hogy egyáltalán jogosult legyen odaállni a rajtvonalhoz?

Kendtek értik ezt? Mer' én nemigen.

Akkor pattintsunk ide néhány kiegészítő hírt, csak a kronológiai miheztartás végett:

Megindultak a cédulák az LMP-hez

2010.09.01. 17:27

Az LMP közleménye szerint özönlenek hozzájuk az ajánlószelvények, az elmúlt napokban átlagosan 2-3 ezer ajánlószelvényt adtak le Budapesten, és vidéken is lendületes hajrába kezdtek. Szerintük, ha tudják tartani az iramot, akkor az LMP-nek is lesz főpolgármester-jelöltje.

A párt tájékoztatása szerint Budapesten 12 napban gyűjtöttek össze annyi ajánlószelvényt, mint a tavaszi országgyűlési választás előtt 36 nap alatt. Jávor Benedeknek közel 21 ezer ajánlószelvénye van, a főpolgármester-jelölt blogja szerint még 7230-ra lenne szükségük a pénteki határidőig.

Sass Szabolcs, a Societas elnöke azt mondta, hogy keddről szerdára virradó éjszaka, a ,,hosszú cédulák éjszakáján" csoda történt, ugyanis háromezernél is több szelvényt sikerült begyűjtenie az ellenzéki pártnak, majd szerdán délelőtt még további 3500-at. Szerinte felmerülhet, hogy a párt nem egyedül gyűjtötte a cédulákat.

Jávor Benedek visszautasította a Societas elnökének véleményét, szerinte, ha bárkiben felmerül a gyanú azzal kapcsolatban, hogy az LMP nem megengedett módszerrel gyűjti az ajánlószelvényeit, akkor az tegyen feljelentést az ügyben. Emlékeztetett arra, hogy amikor az LMP-t megkeresték egy olyan ajánlattal, hogy ajánlószelvényeket adnának el nekik, ők feljelentést tettek.

Forrás: Index

Csak úgy közbevetőleg mondjuk el, hogy Szakonyi Péter, a Napi Gazdaság egyik fő hallja kendje a Hír Tv Lapzárta című műsorában többek között arról beszélt, tudomása van róla, hogy kopogtatócédulák ezreivel szabályszerű adás-vételeket bonyolítanak, licit-alapon, már-már tőzsdei szinten képezik a kereskedés alapját. Na, ez az a pillanat, amikor a nép magamfajta egyszerű gyermekében meginog a rendszerbe vetett hit.

De megyünk tovább.

1 másik hír a határnap, azaz péntek reggeléről:

Jávor: Az MSZP-nek és a Jobbiknak is érdeke az LMP jó szereplése

2010.09.03. 07:30

Az LMP főpolgármester-jelöltje szerint az elsődleges cél az, hogy a Fidesz ne szerezzen többséget a fővárosi közgyűlésben, de ezt az MSZP és a Jobbik nem akarja megérteni. Interjúnkból kiderül, hogy fűzik-e Jávor Benedeket rokoni szálak Jávor Pálhoz, és modern Ludas Matyinak tartja-e magát.

-Hogy áll a kopogtatócédula-gyűjtés?

-Pontos számot nem tudok mondani. A kitelepült gyűjtőhelyeken folyamatosan gyűlnek a cédulák.

-Hány helyen gyűjtik a szelvényeket?

-Budapesten tízegynéhány kitelepült gyűjtőpontunk van a fontosabb csomópontokon, és száz körüli egyéb gyűjtőhely, boltokban, postaládákban. A csütörtök reggeli állás szerint körülbelül 23 ezer cédula gyűlt össze. Ami azt jelenti, hogy rátartással 6000-6500 szelvényt kell még péntek délután 4-ig összegyűjteni. Az elmúlt napok dinamikája alapján erre van esély.

-Tegnap-tegnapelőtt hirtelen meglódult a gyűjtés az oldalán fellelhető adatok szerint. Minek köszönhető ez a nagy nekibuzdulás?

-Több oka van. Nagyon gyakori, hogy az a szimpatizánsunk, aki begyűjti az ismeretségi köréből a cédulákat, csak a kampány végén hozza be és adja le a szelvényeket. A másik, hogy az LMP-szimpatizánsok olyanok, mint az egyetemista, aki az utolsó pillanatra halasztja a vizsga előtti tanulást. Sokan most ébredtek fel. A harmadik, hogy egyszerűen szabadságon voltak az emberek és sokan most jöttek vissza az iskolakezdés idejére.

Forrás: Index

Ez ám a véghajrázós párt! A következő hír ugyanonnan, ugyanaznap délutánján, a cédulaleadás finisében:

Összegyűltek Jávor cetlijei

2010.09.03. 13:29

Az LMP több mint 28 ezer, Jávor Benedekre leadott ajánlószelvényt gyűjtött össze péntek délután 1-ig - közölte az MTI-vel a párt főpolgármester-jelöltje.

Jávor Benedek azt mondta, hogy jelen állás szerint az LMP Bajcsy-Zsilinszky úti fővárosi székházába 28200 ajánlószelvény érkezett be, de még továbbiakat is várnak a város különböző helyein felállított gyűjtőpontjaikról.

Az LMP-sek kora délutánig gyűjtik az ajánlószelvényeket a főváros több pontján is: a Deák téri standjuk a kampánystáb elmondása szerint 3 óráig üzemel, és ezután innen viszik át az összegyűjtött szelvényeket leadni.

Ahhoz, hogy valaki főpolgármester-jelöltként elindulhasson az októberi önkormányzati választáson, péntek délután 4 óráig 28150 érvényes ajánlószelvényt kell leadnia.

Forrás: Index, MTI

És akkor most tessenek vigyázó szemüket a lényegre vetni!

Az országgyűlési választások előtt egy hónappal valamilyen ismeretlen imperatívuszból kifolyólag a média az LMP hóna alá nyúl, lehet más a kampány, kicsikét besegítünk! De vajon kinek az érdeke, ki állhat a háttérben? Aztán éppen hogy, de csak becsusszannak, átviszik a lécet! Mindezt kábé 1 hónap - a médiának köszönhető - igazán mérhető ismertséggel a hátuk mögött. Ez aztán a hajrázós párt!

Jönnek az önkormányzati választások! Ismét csak az újabb erőfelmérő előtt egy hónappal, a cédulagyűjtögetés idejére, mintha elillant volna a szavazótábor. Halljuk ugyan az izzadságszagú magyarázkodást, hogy hát tulajdonképpen időegységre meg szavazókörzetekre, meg képviselők számához viszonyítva több kopogtatócédulát kaptak, mint a parlamenti választások alkalmával, a főpolgármester állításhoz azonban csak nem akar összejönni a szükséges számú ajánlószelvény.

Ja, hogy nyaralni ment a szavazótábor, és még nem gyüttek vissza!

Ilyen van?

Osztán egysző' csak - csodák csodája! - pont az utolsó nap utolsó órájára, mikor mán a csapból is az folyik, hogy nem biztos, hogy meg lesz a szükséges számú cédula, na, akkor, egyszer csak mégis meg lett.

Ilyen van?

Nyilatkozataikban elmondják, a Fidesz által megváltoztatott játékszabályok szerint rövidebb idő alatt sokkal több ajánlószelvényt kell összegyűjteni, valószínűleg ez okozza a nehézséget, de ők ezt természetesen tudomásul veszik, hiszen a többi pártnak is ugyanennyi idő áll rendelkezésére ugyanennyi cédula összegyűjtésére. Erről az apró momentumról kameraközelben egyetlen alkalommal sem feledkeznek meg említést tenni, értsd, rossz szereplésükről tulajdonképpen a Fidesz tehet. Erre szokták aszondani mifeélnk pajkosan összekacsintva, hogy ügyes.

Szépen felépített íve van a dolognak, nem tudom észre vették-e? Szinte ugyanaz a metodika mindkét választás esetében. Az erőfelmérő előtt darab idővel betoljuk a delikvenst, no meg a pártját a média diskurzusterébe, onnantól kezdve meg nyomatjuk ezerrel. Ez van kiadva, ezt köll csinyáni!

És csodák csodája, a végére, az utolsó pillanatban, de megint csak akkor, nem előbb, nem később, csak amikor már nem lehet tovább halasztani, szóval a végére csak odaérnek megint.

Hiába, no, ez egy ilyen hajrázós párt! A többi párt ezt nem tudja, csak ők.

Ilyen van? Kendtek értik ezt? Mer' én nemigen.

(És csak miután már megvan az áhított eredmény, és aszongyák róla, hogy hiteles, csak ezután tudja meg a ,,tisztelt" nagyérdemű, hogy kit is szavazott be - a médiában valakik utasítására gondos stratégia mentén felépített másmilyen párttal - a Törvényhozás Házába. Darab idővel ezelőtt éppen a Szakasits-dédunokát.)

Kinek az érdeke, hogy az SZDSZ zöldpártnak álcázva magát túléljen mindent és mindenkit? Ki állhat e mögött a mesterségesen előidézett médiafolyamat, folyamatok mögött? Netalán a Fidesz, hogy ezzel teremtse meg a maga számára kényelmes, ún. ,,baráti" ellenzékét, akivel ne adj' Isten, még együtt is lehet működni némely esetben? Természetesen kizárólag a Nemzet érdekében, a nemzeti összefogás jegyében! Ezt baromi jól lehet ám kommunikálni! A pártok félretették ellentéteiket, az ország, a nemzet érdekében összefogva, blablabla...

Jó Ha Figyelünk!

Kicsit túl sok a hasonlóság, kicsit túl sok a véletlen egybeesés!

Az emberben óhatatlanul is felmerülnek bizonyos kérdések.

Ha csak úgy, több ezres tételekben, már-már tőzsdei szinten lehet adni-venni a kopogtatócédulákat, akkor itt bizony komoly baj van a rendszerrel. Ahogy mi felénk az urbánus szubkultúra mélységes mély bugyraiba empirikus tapasztalatszerzés céljából alámerítkező szociológus-hallgatók köreiben a dúsképzeletű nép szokta volt mondani az efféle szituésünök megfelelő verbális érzékeltetésére: ,,megbaszta a ló"!

Aztán amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az ,,egy ember, egy szavazat" helyett a messzi Ámerikában dívó ,,egy dollár, egy szavazat" elv felé megyünk, vagyis növekszik a demokráciadeficit. Ne felejtsük el, hogy a Fidesz jóvoltából jelentősen csökken a hatalomba választások útján bekerülő személyek száma. Igaz, hogy a szabad mandátumnak köszönhetően ennek gyakorlatilag csak elméleti jelentősége van, de mégis.

Visszatérve 1 gondolat erejéig a hazai politikai palettán egyedülálló véghajrázós képességgel bíró sajátos érdektömörüléshez, az embernek olyan érzése támad, hogy ez a párt tulajdonképpen nem is létezik, kizárólag a fővárosban, annak is csak a belső kerületeiben, valamint a médiában. Csodálkozva kiáltasz fel? ,,Dejszen egyszer mán vót ilyen, úgy hítták, SZDSZ!"

,,Ó, dejá vu!" - halljuk ismét lelki szemeinkkel Neo-t a Mátrixból.

A véghajrában megint a tabella utolsó helyezettjét tolják a (média)előterébe, megint az ő véleményük számít, megint az ő főpolgármester-jelöltjükkel és programjával kell megismerkednünk, megint nekik kell drukkoljon, velük kell szorítson egy egész ország, vajon képesek lesznek-e venni az utolsó nagy akadályt. Mindenki tudja, hogy a főpolgármesteri székért folytatott küzdelembe vajmi kevés beleszólásuk lesz, de ,,the show must go on!", azaz a műsornak folytatódnia kell, és valóban, kicsit olyan ez, mint valamiféle modern valóságshow, amolyan összmagyar survival, azaz túlélőshow.

Ha mesterségesen kierőszakolt módon is, meghazudtolva a tényleges támogatottságot, vagy éppen nem támogatottságot, de muszáj valahogy megjelenni, életben maradni, mert négy év nagyon rövid idő, addig folyamatosan jelen kell lenni a családok nappalijában, különben lőttek a jólétnek, muszáj lesz elmenni dolgozni.

Nem lesz könnyű dolga annak, aki az érdemi változások mellett szeretné letenni a voksát az önkormányzati választásokon. Még akkor sem, ha sokaknál szinte automatikusan jön a válasz, kire is kellene szavaznia. Magam azt tanácsolom, olyan jelöltre adja voksát a tisztelt Olvasó, akiről a szíve mellett az esze is azt mondja, hogy érdemes a szavazatára.

A túlontúl sok feltűnően gyanús momentummal bíró versenyzőket pedig - akár ,,független" jelöltről, akár pártról van szó - nagyívben kerüljék el. Az Önök és településük érdekében!

Isten áldja Magyarországot!

1 öntudatos pécsi polgár

www.johafigyelunk.hu

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/09/05/lehet-mas-a-%E2%80%A6-mi-is-a-pol itika-ugyan-mar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ajánlószelvények, televíziónézőben, kopogtatócédulák, visszautasította, nagyságrendekkel, kopogtatócédulát, megpróbáltatásai, támogatottságot, esélyegyenlőség, ajánlószelvényt, kopogtatócédula, imperatívuszból, diskurzusterébe, összegyűjtésére, megváltoztatott, főpolgármesteri, végeredményéről, ajánlószelvénye, érzékeltetésére, végeredményeket, internetfigyelo, internetfigyelő, fejetlenségeket, műsorpolitikája, megismerkednünk, szimpatizánsunk, főpolgármester, kameraközelben, összekacsintva, tulajdonképpen, szereplésükről, ajánlószelvény, lehetőségeknek, szimpatizánsok, revolverezésre, metamorfózison, rossebér Thürmer, nevében állítólag, érdemi lehetőségeknek, országos erőfelmérőről, egész ország, szegfűmintás utódpárt, párt neve, idők szavára, ámerikai nagykövet, fontossági sorrendet, választást megelőző, sportos képzavarral, médiában nagyságrendekkel, képbe újra, virtuális valóságban, macskát látta-, Lehet Más, Thürmer Gyula, Csermely Péter Sziluett, Boban Markovic-féle, Törvényhozás Házába, Jávor Benedek, Jávor Benedeknek, Sass Szabolcs, Szakonyi Péter, Napi Gazdaság, Jávor Benedeket, Jávor Pálhoz, Ludas Matyinak, Összegyűltek Jávor, Jávor Benedekre, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Png férfi  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Egy hatékony szolga  A kételkedés kezelése  Akarat  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Erdőn  A Megváltó szolgálatában  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Akarat  Png fotel  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép estét  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Annuska bar...  Németh László tollából  Png virág  Egy bizonyos határt  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Erdőn  Png kutya  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 20  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png nő  Png cica  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Elköszönt  Nagyi telefonál  69 éve hunyt el Albert Einstei...  s immár én is felragyogva, ért...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Reggel van  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  képre írva  Gonosz démon-álarc  Hogy lehet megtartani  Png férfi  Boldog születésnapot a ma ünne...  Elköszönt  Az engedelmesség miért nem vál...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png rózsa csokor  Szép napot kívánok  Őrizkednünk kell...  Kellemes délutánt kívánok  Png férfi  Jó éjszakát  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Kaffka_Margit  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Elköszönt  Nagyon különös  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nem számIt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rossebér Thürmer, nevében állítólag, érdemi lehetőségeknek, országos erőfelmérőről, egész ország, szegfűmintás utódpárt, párt neve, idők szavára, ámerikai nagykövet, fontossági sorrendet, választást megelőző, sportos képzavarral, médiában nagyságrendekkel, képbe újra, virtuális valóságban, macskát látta-, elmúlt húsz, kommunikációs mellényzsebből, retorikai revolverezésre, másik kispárt, támogatottságot ahhoz, kronológiai miheztartás, elmúlt napokban, párt tájékoztatása, tavaszi országgyűlési, pénteki határidőig, ellenzéki pártnak, gyanú azzal, tegyen feljelentést, olyan ajánlattal, kereskedés alapját, rendszerbe vetett, fővárosi közgyűlésben, kitelepült gyűjtőhelyeken, fontosabb csomópontokon, csütörtök reggeli, elmúlt napok, oldalán fellelhető, nagy nekibuzdulás, ismeretségi köréből, kampány végén, utolsó pillanatra, vizsga előtti, iskolakezdés idejére, véghajrázós párt, cédulaleadás finisében, város különböző, főváros több, kampánystáb elmondása, összegyűjtött szelvényeket, októberi önkormányzati, lényegre vetni, országgyűlési választások, hónappal valamilyen, médiának köszönhető, hátuk mögött, hajrázós párt, önkormányzati választások, újabb erőfelmérő, cédulagyűjtögetés idejére, izzadságszagú magyarázkodást, parlamenti választások, főpolgármester állításhoz, szükséges számú, többi pártnak, apró momentumról, metodika mindkét, erőfelmérő előtt, média diskurzusterébe, utolsó pillanatban, végére csak, ilyen hajrázós, többi párt, áhított eredmény, médiában valakik, mesterségesen előidézett, maga számára, nemzeti összefogás, pártok félretették, nemzet érdekében, véletlen egybeesés, emberben óhatatlanul, urbánus szubkultúra, efféle szituésünök, messzi Ámerikában, hatalomba választások, szabad mandátumnak, hazai politikai, embernek olyan, párt tulajdonképpen, belső kerületeiben, véghajrában megint, tabella utolsó, utolsó nagy, főpolgármesteri székért, műsornak folytatódnia, tényleges támogatottságot, családok nappalijában, érdemi változások, önkormányzati választásokon, tisztelt Olvasó, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.